Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kırka Atatürk İlkokulu

Telefon : 05438260895
Belgegeçer : 02226812012
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://seyitgazikirkaataturkio.meb.k12.tr
Adres : KIRKA MAH. EMİRLER CAD. NO 3/1 SEYİTGAZİ / ESKİŞEHİR
VİZYON : İstiyoruz ki; •Okulumuz; en çok tercih edilen okul olsun. •Okulumuzda eğitim ve öğrenim temel gereksinim kabul edilsin. •Okulumuzdaki tüm bireyler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemini bilsinler. •Öğrenme tutkusu içinde olan öğretmen ve öğrencilerimiz teknolojik yeniliklerden bireysel olarak yararlanacağını bilsin.
MİSYON : BİZ; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli, eğitimli Türkiye’nin üretken gücünün temel taşları ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmeleri için varız. BİZ; bütün öğrencilerin21. yüzyılın gelişen ve değişen gereksinimlerine cevap verebilecek beceriler kazandırmak,milli-manevi değerlerine bağlı yeniliğe açık teknolojiyi kullanarak bilgiye ulaşabilen tutarlı, kararalı toplumla barışık olarak yetiştirmek için varız İNANIYORUZ Kİ BİZ; sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerimize kendimizi adapte ederek beceriler geliştirebilir. FARKINDAYIZ Kİ; biz farklıyız.Yetenekli,enerjik,coşkulu ve üretkeniz…
BAŞARILAR : OKULUMUZUN BAŞARILARI:Okulumuz mezunlarından pek çok meslek sahibi insanlar olup,bunlardan bazıları Prof.Dr:Gazi YURTAYDIN, Plt.Hava yzb.Uğur Er, Dr.Halis HOŞ,Dr.E.Barış ÇAM, Mak.Yük:Müh.Nadir ŞEN,K.Albay Hakan SARGINbunlardan bazılarıdır.Yunus Emre Sevgi Yılı Kompozisyon yarışması Türkiye Birincisi, Halk oyunları ve spor yarışmaları dereceleri, temiz okullara verilen "Beyaz Bayrak", seviye tespit sınavı il ikinciliği gibi başarılar elde etmiş olup, her yıl SBS sınavlarında başarılı sonuçlar almaktadır.

Öğretmen :13
Öğrenci :171
Derslik :11
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1350
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 09:15-14:50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : Eskişehir otobüs terminalinden Kırka Belediyesi yada Afyon yönüne giden otobüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Eskişehir, Kütahya ve Afyon illerinin tam ortasında Kırka Belde merkezinde bulunur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Eskişehir, Kütahya ve Afyon illerinin tam ortasında Kırka Beldesinde bulunur okulumuz.Bu üç ile yaklaşık 70 km mesafede olup, Eskişehir ili Seyitgazi İlçesine bağlıdır. İlçe merkezine uzaklığı yaklaşık olarak 28 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : ERASMUS PROJESİ
Yazdır :